Luna Llena

View Original

Op naar Luna Llena 2.0.2.1.

Luna Llena staat momenteel in de stellingen. Er wordt volop gewerkt om de vakantievilla klaar te maken voor de toekomst. Met Luna Llena 2.0.2.1. trekken we volop de groene kaart en maken we het huis nog comfortabeler. Veel aanpassingen die we aan het huis maken zijn ingegeven door de gewaardeerde feedback die we in het verleden hebben gekregen van onze gasten. De aanpassingen berusten op grondig studiewerk binnen onze familie en worden uitgevoerd door enkele lokale aannemers.

Ecologie

Vooreerst werden er 21 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit maakt het mogelijk om de Spaanse zon optimaal te benutten en Luna Llena energie neutraal (zelfvoorzienend) te maken. Verder werd er overal dubbele beglazing geïnstalleerd waardoor de villa beter geïsoleerd is.

Airconditioning

Een grote wens van gasten was om airconditioning in de kamers te hebben voor een optimale nachtrust. In Luna Llena 2.0.2.1. zal iedere slaapkamer en de leefruimte hiermee dan ook uitgerust worden. Deze airconditioning kan tevens dienen als verwarming tijdens de maanden wanneer het iets frisser is. Verder worden geleidelijk aan alle bedden en matrassen vernieuwd naar boxsprings voor een optimaal slaapcomfort.

Keuken Estrella en Sol volledig vernieuwd

Om te voldoen aan de wensen van onze gasten werd Luna Llena uitgerust met twee volledig vernieuwde keukens (zowel in Estrella als Sol). Deze nieuwe keukens met kookeiland zijn zeer praktisch ingericht en beschikken over de meest state-of-the art kookapparatuur. Het wordt werkelijk een plezier om samen te koken.

Hopelijk kunnen we jullie snel verwelkomen in het nieuwe Luna Llena. 

See this social icon list in the original post